cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise St. Petersburg

cruise Oostzee / St. Petersburg St. Petersburg
De meeste cruises overnachten in St. Petersburg, want de parel van de Baltische kroon verdient niet minder. Hier ontdekt u alles wat Rusland te bieden heeft.

Aan de brede oevers van de rivier de Neva en in de prachtige paleizen en kerken, die de skyline van de stad karakteriseren - ziet en ontdekt u Rusland op de meest dramatische, flamboyante en boeiende manier.

Zet het Hermitage Museum aan het begin van uw lijst van bezienswaardigheden, haar prachtige gebouwen en paleizen bevatten de meest uitgebreide collectie van kunst en beeldhouwkunst van de wereld. Hier vindt u werken van Leonardo da Vinci, Gauguin, Rembrandt en Matisse.

Andere schatten van St. Petersburg zijn onder meer het Joesoepov paleis waar 'de gekke monnik' Gregori Raspoetin in 1916 werd vermoord, paleis van Catharina de Grote met zijn adembenemende gevel, de katedraal van Sint-Isaac met muren van marmer die bezaaid zijn met edelstenen, het slagschip Aurora, waarvan de kanonnen ooit de start van de Russische Revolutie startte, en nog veel meer!

Bezoek de legendarische Hermitage van St. Petersburg dat bekend staat als het beste museam ter wereld. U vindt in St. Petersburg fantastisch mooie Russische paleizen.
Voor deze cruise St. Petersburg kan vaak worden ingescheept in de cruise terminals van Rotterdam en Amsterdam. Bekijk snel de mogelijkheden op cruisenoorwegen.nl!
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise