cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise van Rotterdam naar Noorwegen

Cruise Terminal Rotterdam
De Cruise Terminal Rotterdam is gevestigd in de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn (HAL). De Cruise Terminal is gevestigd op een unieke locatie, niet alleen door de rijke geschiedenis, maar tevens vanwege het fantastische uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug.

De Cruise Terminal Rotterdam heeft capaciteit voor groepen van 50 tot 2500 personen. Momenteel bezoeken ongeveer 20 cruiseschepen per jaar de Cruise Terminal Rotterdam. Onder deze schepen zitten lijnen als Holland America, Cunard, Fred. Olsen, Norwegian Cruise Line en Princess Cruises.

Voorzieningen
Het is cruise terminal met twee verdiepingen voorzien van een roltrap, lift, toiletten, een glas-ingesloten boarding brug, winkels, en andere diensten voor reizigers.

Breikbaarheid
De Rotterdamse Cruise Terminal ligt direct tegenover de Nieuwe Maas in de buurt van het centrum. De terminal is gemakkelijk te bereiken per taxi, met de tramlijnen 20/25/30 vanaf het centrum, of met de metro.(Halte Wilhelminaplein)

Bekijk ook:

Hotels in Rotterdam
Maak uw online hotel reserveringen via Booking.com

Vakantie Appartementen in Rotterdam
Huur een vakantie appartement in Rotterdam, zie: Rotterdam appartementen
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise