cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise Oostzee

Een cruise naar de Oostzee ofwel Baltische Zee is niet zomaar een vakantie, het is een reis naar een uithoek van de wereld waar de natuur en de mensen gevormd zijn door legendes en sprookjes die bekend zijn over de gehele hele wereld. De Oostzee ligt ruwweg tussen Zweden, Polen en de Baltische staten.

Tijdens een Cruise over de Oostzee worden er vele plaatsen aangedaan die aan de Oostzee te vinden zijn! Zoals Zweden, Finland, Rusland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, het noordoosten van Duitsland en het oosten van Denemarken.

Cruise reizigers van deze prachtige streek kunnen naast Verbazingwekkende historische en culturele bezienswaardigheden rekenen op excursies aan wal bestaande uit o.a. bezoeken aan musea, paleizen, kastelen en kathedralen.

Wandel over geplaveide straten temidden van de middeleeuwse architectuur in de goed bewaard gebleven Baltische hoofdsteden van Riga, Letland en Tallinn in Estland. Bezoek de legendarische Hermitage van St. Petersburg (zie onder), wat wordt beschouwd als een van de beste musea ter wereld, en enkele van de meest opmerkelijke Russische paleizen. Wandel door het 'Venetiƫ van het Noorden', Stockholm, bekend om zijn pittoreske gebouwen, weelderige parken en unieke waterwegen. Of bezoek de prachtige stad Helsinki, deze stad biedt een mix van neo-klassieke en moderne architectuur.
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise