cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise Noordkaap

cruise noorse fjorden noordkaap De Noordkaap staat alom bekend als een fantastische cruisebestemming. De Cruise Noorkaap brengt u naar de Noordkaap, het meest noordelijk gelegen puntje in Finnmark ofwel Lapland (breedtegraad 71 ° Noord). Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap

Cruise Noordkaap: Afmeting Noordkaap

De Noordkaap heeft een afmeting van 924 vierkante kilometer en stijgt tot maar liefst 308 meter boven de Barentszzee uit.

Ongeveer de helft van het totale gebied is gelegen op een eiland, genaamd Magerøya. De naam van de gemeenschap, "Noord-Kaap" is ook de naam van de wereldberoemde klif formatie gelegen aan het meest noordelijke punt van Magerøya. Elke zomer trekt de Noordkaap honderdduizenden toeristen.

Middernachtzon

In de zomer is er geen zonsondergang, dit komt door de middernacht zon. De horizon lijkt in brand te staan door een fantastisch mooie rode gloed. De rode gloed laat het daglicht verdwijnen, en daarna verdwijnt de zon. Het gebied is ook fascinerend tijdens de winter, met het Noorderlicht, de met sneeuw bedekte bergen en kliffen die baden in het maanlicht.

Poolnacht

De poolnacht is het tegenovergestelde van de middernachtzon. Het is een ander bijzonder verschijnsel dat zich voordoet rond de poolcircel. Ook Noorwegen valt hieronder. Dit treedt op wanneer de nacht meer dan 24 uur lang duurt.

Ervaringen

Uw Noordkaap ervaring zal zijn voltooid als u de belangrijkste haven Honningsvag hebt bezocht, u langs de kust van Finnmark heeft gevaren, u de gigantische rotsformatie van Finnkjerkja hebt gezien, een safari langs de Sværholdtklubben vogel colonie hebt meegemaakt en een reis naar het meest noordelijke punt Knivskjelodden hebt gedaan. U zult zeker worden verleid door al deze inspirerende ervaringen op de top van Europa – boek uw cruisevakantie naar breedtegraad 71 ° Noord!
TIP: Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise