cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise IJsland

cruise ijsland Een cruise naar IJsland staat garant voor het ontdekken van een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld.

Cruise IJsland
Cruise noorwegen neemt u mee op een cruisereis voorbij de poolcirkel naar IJsland, om de 'top van de wereld' te ervaren. Bezoek oude Viking nederzettingen, maak kennis met de lokale Inuit bevolking en geniet van het fantastische landschap. De geschiedenis zal tot leven komen en u zult zich wanen in een museum. Het meemaken van de Midnight zon en de manier waarop het licht tot uitdrukking komt in het maan-achtig landschap, zult u nooit meer vergeten. Een Cruise naar IJsland unieke spectaculaire ervaring!

IJsland is een ontmoetingsplaats waar de variƫteit, vindingrijkheid en kracht van de natuur zichtbaar worden. Zie actieve vulkanen, gletsjers en kokende geothermische bronnen die uitbarsten onder de oppervlakte van Europa's grootste ijs kap. Ontdek het IJslandse landschap bestaande uit bergen en diepe fjorden. Zwarte vulkanische zanden en ruige lavavelden. Zie betoverende watervallen, legendarische rotsformaties en ervaar de plaatselijke folklore als trollen en reuzen.

Op de rand van de poolcircel zult u ook het zachte karakter van de natuur meemaken met idyllische groene valleien en vlaktes, kleurrijke kust steden en dorpen, vreedzame boerderijen en de romantische tinten van de middernachtzon. De fauna van IJsland bestaat naast een enorme verscheidenheid aan inheemse en migrerende vogels, ook uit rendieren, vossen, walvissen en zeehonden.

Vanuit geologisch perspectief is IJsland veruit het jongste land van Europa. IJsland is letterlijk opgesplitst in twee delen. Met ongeveer 2 centimeter per jaar, beweegt het ene deel richting Europa, en het andere deel richting Noord-Amerika. De oude taal van de Vikingen wordt nog steeds gesproken en is nauwelijks veranderd. IJsland was ooit de opstap naar de Nieuwe Wereld, want 'Leif de Lucku' werd er geboren en zette omstreeks het jaar 1000 als eerste Europeaan een voetstap in Noord-Amerika.
TIP: Op Jacht naar het Noorderlicht Een winterse expeditie langs de Noorse kust naar boven de poolcirkel, met belevenissen als husky- en sneeuwscootersafari.

Erg leuke site: Vakanties naar IJsland
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise