cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise Hurtigriten

Cruise Hurtigruten
Ga mee op een fantastische cruise langs de Hurtigruten die bekend staat als de "De mooiste reis op aarde". Cruise mee op de befaamde zeeroute langs Noorse hoogtepunten.

Stap aan boord van een Hurtigruten cruise en maak deel uit van een eeuwenoude traditie. Een oorspronkelijke dienst die meer dan 110 jaar geleden ontstond als een onmisbare schakel voor de bereikbaarheid van afgelegen gemeenschappen aan de kust. De Hurtigruten, ook wel Norwegian Coastal Express genoemd, is sinds het ontstaan nooit ver afgedwaald van de oorspronkelijke route. Deze gaat langs de ruige Noorse kust en de laatste echte wildernissen van Noorwegen. Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap

Ervaar de natuurlijke schoonheden van een land dat steeds van stemming wisselt en een land dat iedere dag een onvergetelijke ervaring -met nieuwe uitzichten en unieke ontdekkingen- brengt.

Betekenis Hurtigruten
Hurtigruten betekent "snelle route" in het Noors. De Hurtigruten bestaat sinds 1893 en was oorspronkelijk bedoeld als een communicatie- en reisverbinding tussen de dorpen aan de westkust van Noorwegen.

Cruise Hurtigruten ‘de mooiste reis ter wereld’
De Hurtigruten routes worden vaak beschreven als ‘de mooiste reis ter wereld’. De Hurtigruten biedt toegang tot de meest adembenemende landschappen en unieke cultuur van Noorwegen.

Cruise Hurtigruten hoogtepunten
Hoogtepunten zijn de Hanze stad Bergen, de Geiranger fjord (alleen in de zomer), en de Lofoten eilanden.

Cruise Noorwegen nodigt u uit voor een unieke Hurtigruten ervaring. Maak kennis met de "Noorse Magie ', bestaande uit prachtige landschappen, een oase van natuur, traditie en cultuur en vooral, een heel warm welkom.
TIP: Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise