cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise Engeland

cruise noord europa Ga met Cruise Noorwegen op een cruise naar Engeland. Een cruise door het Verenigd Koninkrijk (en Ierland) bestaat uit cultuur, geschiedenis, natuur en veel plezier, al met al een geweldige combinatie om onvergetelijke dagen door te brengen in een geweldig land. Cruise Engeland!

Cruise Engeland
Velen denken dat de Britse eilanden enkel bestaan uit de grote eilanden Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Buiten deze grote eilanden zijn meer dan 900 kleine eilanden te ontdekken.

Gedurende de meeste cruises naar de Britse Eilanden, zult u een aantal van deze 900 eilanden bezoeken. Denk aan de eilandengroepen zoals de Shetlands, de Kanaaleilanden of de Hebriden, waar u kunt genieten van een grote diversiteit aan landschappen, diersoorten, kunst, muziek en het erfgoed van een oude beschaving. Naast een rijke flora en fauna, bieden deze eilanden de mogelijkheid om kennis te maken met oude culturen en de eilandbewoners met vaak schilderachtige levensstijlen. Buiten de verschillende kleinere eilandgroepen, bezoekt u ook de belangrijkste steden op de grootste eilanden, zoals Londen, Dublin, Belfast en Edinburgh. Enkele cruises bezoeken ook Liverpool, waar u de meest belangrijke Beatles-gerelateerde bedevaarten zult zien.

Cruise Lines die varen naar de Britse eilanden zijn Princess Cruises, MSC Cruises, P&O Cruises, Fred. Olsen Cruise Lines, Royal Caribbean, Holland America line, Cunard Line, Crystal Cruises, en Silversea.

De beste tijd van het jaar voor een cruise naar Britse eilanden is de periode van juli en augustus.
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise