cruise noorwegen

Cruise Engeland


Engeland is een fantastische bestemming voor een cruise vakantie. De historische steden en diverse landschappen van Engeland zijn gemakkelijk te bereiken met een cruise.
Meer over Cruise Engeland

Cruise Noord Europa


Noord Europa is zeker tijdens de zomermaanden een fenomenale cruisebestemming. Niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon, maar ook de steden zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard!
Lees meer over Noord Europa

Cruise Noorse Fjorden


De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen.
Lees meer over de Noorse Fjorden

Cruise naar de Noordkaap


Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.
Lees meer over de Noordkaap

Cruise van Bergen naar Noorwegen

Cruise Terminal Bergen
Bergen kent twee cruise terminals. Skoltern (volledige naam Skoltegrunnskaien) en Dokken (volledige naam Dokkeskjaerskaien). De meeste cruiseschepen dokken zal op de cruiseterminal van Skoltren. De Cruise Terminal van Dokken behandelt enkel de grootste cruiseschepen, zoals de Queen Mary 2. Beide terminals liggen op loopafstand van de beroemde attracties, zoals de Vismarkt van Bergen en de oude kade Bryggen (Hanze waterkant) in Bergen.

Bergen is de toegangspoort tot de Noorse fjorden, gelegen aan de westkust van Noorwegen, en ligt halverwege de twee belangrijkste Fjoreden, de Sognefjord en de Hardangerfjord. Cruise Terminal Bergen us het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan de Noorse Fjorden. Bergen is gemakkelijk te bereiken middels internationale vluchten (of rechtstreekse vluchten naar Gardermoen, de Internationale luchthaven van Oslo), of per trein vanaf Oslo.

Bekijk ook:

Hotels in Bergen
Maak uw online hotel reserveringen via Booking.com

Vakantie Appartementen in Bergen
Huur een prive vakantie appartement in Bergen, zie: Bergen appartementen
 

Tip: Cruisevakantie Uitverkoop

Let op: het is weer Cruise uitverkoop naar Noorwegen! De cruises naar noorwegen zijn nu extreem goedkoop.
Bekijk de cruise uitverkoop

Nieuwe website in Nederland

captaincruise
is een nieuwe site in de markt. Deze site heeft cruisereizen over de gehele wereld.
Naar de site van captaincruise

Cruise ervaringen van Anderen

Truus en Ed uit Berlicum:
"Wij zijn vele malen op cruise vakantie geweest. Noorwegen springt er wat ons betreft echt uit. De mooiste bestemming waar we ooit geweest zijn was de Noordkaap. Bedankt voor alle goede tips!"

De familie Smit uit Amsterdam. Wij zijn afgelopen zomer naar IJsland en de Noordkaap geweest. We hebben nog nooit zo iets moois gezien.

Dhr. van Es uit Kortenhoef. Bedankt voor al jullie informatie. Ik heb een zeer leuke cruise gevonden via jullie site naar de Oostzee en St. Petersburg. Wat een ervaring!

Alex uit Castricum Ik wist echt niet waar ik dit jaar heen zou gaan op vakantie. Voor het eerst op een cruise geweest en vond het echt gaaf! En er waren best veel jonge mensen aan boord.

Uw cruise ervaring ook hier? Mail ons!

Cruise Oostzee


De Oostzee is een van de meest fascinerende regio's in de wereld, met historische gebouwen en spectaculaire landschappen. De Oostzee heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne Europa.
Lees meer over deze cruise